Ihmismieli on taipuvainen asettamaan omistajansa elämälle rajat, joiden sisäpuolella kiltisti pysyttelemme. Elämme kuin toimintaamme rajoittavassa, meille räätälöydyssä laatikossa emmekä uskaltaudu laatikon rajojen ulkopuolelle. Toivon tämän kirjan antavan sinulle mahdollisuuden raottaa oman laatikkosi kantta ja kurkistaa potentiaalisi loputtomaan valtamereen. Aloita, kokeile, harjoittele ja onnistu. Kaikki voima muutokseen on sinussa. Anna siis itsellesi lupa heittäytyä muutoksen vietäväksi, nappaa elämäsi rytmistä kiinni ja ota suunta kohti unelmiasi.

Ajanhallinnasta on kirjoitettu monta hyvää kirjaa, ja lukeminen on loistava tapa tehdä uusia oivalluksia. Jotta toivottu muutos näkyisi myös päivittäisessä elämässä, oivallukset ja ideat pitää viedä käytäntöön. Tämä kirja on tehty puuhakirjan muotoon, jotta sen sisältämät työkalut muuttuisivat välittömästi teoriasta tekemiseksi. Kun teet kirjan harjoituksia, sisäinen energiasi muuttuu jo harjoituksen aikana. On vain ajan kysymys, milloin muutos näkyy myös ulkopuolellasi.

Tämä kirjan sopii yhtä hyvin johtajille, asiantuntijoille, taiteilijoille, kotiäideille kuin opiskelijoillekin. Samoja tekniikoita ja työkaluja voidaan hyödyntää tavoitteiden koosta ja haasteellisuudesta riippumatta. Unelmat ovat sinun, ja niiden toteuttaminen on omissa käsissäsi. Juurruttamalla harjoitukset osaksi arkeasi löydät pääsyn omien supervoimiesi äärelle ja huomaat elämäsi muuttuvan.

Kuka minä olen? -kirja on leikkimielinen ja inspiroiva matka omaan sisimpään. Ystäväkirja sinusta itsestäsi sisältää kysymyksiä, jotka johdattavat oman minuuden äärelle. Mikä on minulle tärkeää? Mistä inspiroidun? Mikä tuottaa iloa, ja minne olen elämässäni menossa? Kirjan avulla voit selvittää, mitä haluat elämältäsi. Se auttaa sinua tuntemaan itsesi paremmin ja luomaan itsellesi mielekästä elämää.

merja_kasvot2
Kirjailijan esittely

Merja Takamäki on valmentaja ja luennoitsija, joka inspiroi ihmisiä itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen. Hän käyttää yksinkertaisia, mutta voimakkaita tekniikoita, jotka mahdollistavat oivallukset mielekkään elämän luomiseksi. Hän on erikoistunut itsensä johtamiseen ja ajanhallintaa sekä luomaan tilaa eteenpäin vieville ajatuksille. Hänessä on sisäistä paloa ja selkeyttä, joka auttaa ihmisiä näkemään oman potentiaalinsa.

Ennen valmentajan uraa, Merja teki Business Controllerin töitä viidentoista vuoden ajan isojen kansainvälisten yritysten näköalapaikoilla, ylimmän johdon ja avainhenkilöiden sparraajana. Työhistoria kertoo vahvaa tarinaa kyvystä asettaa tavoitteita ja löytää keinot niihin pääsemiseksi. Ratkaisukeskeisyys ja loistava organisointikyky yhdistettynä ilmiömäiseen herkkyyteen nähdä asioita pintaa syvemmältä luovat mahtavat puitteet mahdollistaa unelmien toteutuminen myös asiakkaille.

Valmentajan ja kirjailijan töiden lisäksi hän on kolmen lapsen äiti, vapaaehtoistöissä saattohoidon parissa, luonnon ihmeiden hämmästelijä, intohimoinen liikkuja ja maailmanparantaja, joka haluaa istuttaa siemeniä paremman huomisen puolesta.

Sain kirjan avulla arkeni mielekkääksi ja tehokkaaksi.

Kirjat ovat käytännönläheisiä ja oivalluttavia. Täyttä tavaraa!

Ota yhteyttä!

Aloita oman polkusi valaiseminen nyt.