16
marras.

Sparrailulla mieli kirkkaaksi 16.11.

Ei ole olemassa ongelmia, on vain tilanteita, joihin et ole vielä löytänyt ratkaisua.

Tervetuloa mukaan yrittäjille suunnattuun Sparrailulla mieli kirkkaaksi -työretriittiin 16.11.2017. Tapahtuman ideana on koota yhteen yrittäjiä, jotka haluavat verkostoitua, kehittää itseään, löytää ratkaisuja, tehdä tehokkaasti töitä ja inspiroitua toisten seurasta. Retriitti on tarkoitettu ennen kaikkea yrittäjille, jotka haluavat oppia jäsentämään ajatuksiaan ja muuttamaan ongelmansa ratkaisuiksi.

Tapahtuma on yksipäiväinen. Aamupäivä tehdään yhdessä töitä 45+15 minuutin rytmityksellä. Jokainen keskittyy omiin töihinsä luoden ryhmän yhteisellä energialla kaikille inspiroivan tilan.

Lounaan jälkeen iltapäivän teemana on yrittäjän ajatusten jäsentäminen ja ratkaisujen löytäminen sparrailun avulla. – Millaisia erilaisia keinoja on jäsentää omaa ajatteluaan? Miten pääset jumitilanteista eteenpäin? Mistä löydät hyvää sparrausapua itsellesi? Millaisia kysymyksiä itseltään kannattaa kysyä? Miten saat ideat kypsytettyä?

Iltapäivä toteutetaan valmennuksena, keskusteluina, sparrauksina, ideariihenä jne. Jaamme omia kokemuksiamme ja ideoimme uusia tapoja kehittää omaa mieltämme ratkaisukeskeisemmäksi.

Tämä on loistava tilaisuus myös verkostoitua, löytää potentiaalisia asiakkaita tai yhteistyökumppaneita sekä kohdata samalla aaltopituudella olevia muita yrittäjiä ja inspiroitua heidän seurastaan.

Päivän aikataulu

09:00–09:30 esittely + aamukahvit
09:30–12:15 työkentelyä + tauko x 3
12:15–13:00 lounas
13:00–16:15 sparrailulla mieli kirkkaaksi
16:15–16:30 lopetus

Paikka: Valmentamo, Osoite, Lounaisväylä 8 A, Lauttasaari
Hinta: 70 €. Voit ostaa kurssin suoraan verkkokaupasta, tai laittaa viestiä, niin maksun voi hoitaa myös laskutuksella. Hinta sisältää tilan, valmennuksen ja kahvin/teen. Lounaaksi voi tuoda itse omat eväät tai vaihtoehtoisesti käydä päivän aikana kaupassa tai ravintolassa.

Pieni panostus, suuri vaikutus. Tervetuloa tekemään kaapin täydeltä oivalluksia!

Tai voit varata paikan myös lähettämällä viestin. Lähetämme laskun sinulle myöhemmin.
Valmentajan esittely
merja_kasvot2

Merja Takamäki on valmentaja, business controller ja kirjailija, joka inspiroi ihmisiä itsensä kehittämiseen. Hän on erikoistunut itsensä johtamiseen ja ajanhallintaan. Luomaan tilaa eteenpäin vieville ajatuksille. Hänessä on sisäistä paloa ja selkeyttä, joka auttaa ihmisiä näkemään oman potentiaalinsa.

Ennen valmentajan uraa, hän teki Business Controllerin töitä viidentoista vuoden ajan isojen kansainvälisten yritysten näköalapaikoilla, ylimmän johdon ja avainhenkilöiden sparraajana. Työhistoria kertoo vahvaa tarinaa kyvystä asettaa tavoitteita ja löytää keinot niihin pääsemiseksi. Ratkaisukeskeisyys ja loistava organisointikyky yhdistettynä ilmiömäiseen herkkyyteen nähdä asioita pintaa syvemmältä luovat mahtavat puitteet mahdollistaa unelmien toteutuminen myös asiakkailla.

Sparrailulla mieli kirkkaaksi -työretriitin on laatinut ja sen toteuttaa työhyvinvointivalmentaja Merja Takamäki

Merja@polunvalaisija – www.polunvalaisija.fi – 050 529 9343 – Copyright 2017 Merja Takamäki