9
tammi.

Tavoite selkeäksi

Tämä valmennuspäivä on sinulle, joka haluat asettaa selkeät tavoitteet yrityksellesi ja itsellesi yrittäjänä. Haluat oppia miten tavoitteet kannattaa asettaa ja miten voit hyödyntää omaa mieltäsi tavoitteisiin pääsemiseksi.

Tervetuloa mukaan yrittäjille suunnattuun Tavoitteet selkeäksi -työretriittiin 9.1.2018. Tapahtuman ideana on koota yhteen yrittäjiä, jotka haluavat verkostoitua, kehittää itseään, löytää ratkaisuja, tehdä tehokkaasti töitä ja inspiroitua toisten seurasta. Tämänkertaisen retriitti on tarkoitettu ennenkaikkea yrittäjille, jotka haluavat kirkastaa suunnan johon ovat yrityksensä kanssa matkalla.

Yrittäjyyden ja arjen hektisyydessä unohdamme usein pysähtyä ja miettiä rauhassa, mihin suuntaan haluamme yritystämme kehittää? Mitkä ovat sen tavoitteet pidemmällä ja lyhyemmällä aikavälillä, mitä haluat saavuttaa tulevana vuonna ja miten pääsemme tavoitteisiin?

Tässä työretriitissä pysähdymme hetkeksi oman itsemme ja yrityksemme äärelle. Käymme läpi yhtä yritystoimintasi tärkeintä asiaa: tavoitteiden asetantaa. Miten tavoitteesi kannattaa asettaa, jotta voit valjastaa myös oman alitajuntasi työskentelemään kanssasi kohti menestystä? Millainen toimintasuunnitelma on kaikkein tehokkain? Miten pääset tavoitteisiisi? Miten saat pidettyä fokuksesi aina kaikkein tärkeimmässä asiassa, joka vie sinua kohti unelmiasi?

Valmennus on käytännönläheinen, ja teemme harjoituksia, joissa edellä mainitut asiat selkeytyvät sinulle. Päivän päätteeksi sinulla on alustava tavoite ja toimintasuunnitelma vuodelle 2018 sekä työkalut näiden toteuttamiseksi. Saat matkaasi rutkasti uusia ideoita ja tulet ymmärtämään, miten oma mielesi toimii ja miten voit omia ajatuksiasi muuttamalla viedä oman yrityksesi menestykseen.

Tapahtuma on yksipäiväinen. Aamupäivä tehdään yhdessä töitä 45+15 minuutin rytmityksellä. Jokainen keskittyy omiin töihinsä luoden ryhmän yhteisellä energialla kaikille inspiroivan tilan.

Lounaan jälkeen keskitymme valmennusosuuteen. Iltapäivä toteutetaan valmennuksena, keskusteluina, sparrauksina, ideariihenä jne. Jaamme omia kokemuksiamme ja ideoimme uusia tapoja kehittää omaa mieltämme ratkaisukeskeisemmäksi.

Tämä on loistava tilaisuus myös verkostoitua, löytää potentiaalisia asiakkaita tai yhteistyökumppaneita sekä kohdata samalla aaltopituudella olevia muita yrittäjiä ja inspiroitua heidän seurastaan.

Päivän aikataulu

09:00–09:30 esittely + aamukahvit
09:30–11:30 työkentelyä
11:30–12:30 lounas
12:30–15:30 valmennus
15:30–16:00 yhteenveto ja lopetus

Paikka: Valmentamo, Osoite, Lounaisväylä 8 A, Lauttasaari
Hinta: 80 €. Voit ostaa kurssin suoraan verkkokaupasta, tai laittaa viestiä, niin maksun voi hoitaa myös laskutuksella. Hinta sisältää tilan, valmennuksen ja kahvin/teen. Lounaaksi voi tuoda itse omat eväät tai vaihtoehtoisesti käydä päivän aikana kaupassa tai ravintolassa.

Pieni panostus, suuri vaikutus. Tervetuloa tekemään kaapin täydeltä oivalluksia!

Tai voit varata paikan myös lähettämällä viestin. Lähetämme laskun sinulle myöhemmin.
Valmentajan esittely
merja_kasvot2

Merja Takamäki on valmentaja, business controller ja kirjailija, joka inspiroi ihmisiä itsensä kehittämiseen. Hän on erikoistunut itsensä johtamiseen ja ajanhallintaan. Luomaan tilaa eteenpäin vieville ajatuksille. Hänessä on sisäistä paloa ja selkeyttä, joka auttaa ihmisiä näkemään oman potentiaalinsa.

Ennen valmentajan uraa, hän teki Business Controllerin töitä viidentoista vuoden ajan isojen kansainvälisten yritysten näköalapaikoilla, ylimmän johdon ja avainhenkilöiden sparraajana. Työhistoria kertoo vahvaa tarinaa kyvystä asettaa tavoitteita ja löytää keinot niihin pääsemiseksi. Ratkaisukeskeisyys ja loistava organisointikyky yhdistettynä ilmiömäiseen herkkyyteen nähdä asioita pintaa syvemmältä luovat mahtavat puitteet mahdollistaa unelmien toteutuminen myös asiakkailla.

Sparrailulla mieli kirkkaaksi -työretriitin on laatinut ja sen toteuttaa työhyvinvointivalmentaja Merja Takamäki

merja(at)polunvalaisija.fi – www.polunvalaisija.fi – 050 529 9343 – Copyright 2017 Merja Takamäki