Ajan ystäväksi -yksilövalmennus

97,00  sis. ALV

Haluaisitko elää rennon letkeetä elämää ja saada silti paljon aikaiseksi? Tule oppimaan mitkä ovat pahimmat ajanhallinan kompastuskivet ja miten voit itse välttyä niiltä.

tuotetunnus (SKU) YKV2 Osastot: ,

Kuvaus

Haluaisitko elää rennon letkeetä elämää ja saada silti paljon aikaiseksi?

Kiireettömyys antaa tilaa luovuudelle, uuden synnyttämiselle ja asioiden näkemiselle uudella tavalla. Älä pakota elämääsi väärään muottiin, jonkun ulkopuolisen asettamaan tapaan toimia. Löydä sen sijaan oman elämäsi rytmi, jota kuuntelet ja jonka mukaan etenet.

Tämän valmennuksen avulla arki ja omat arvosi kohtaavat. Löydät aikaa tärkeiksi kokemillesi asioille, ja elämäsi mielekkyys lisääntyy. Konkreettiset työkalut auttavat itsesi johtamisessa, stressi vähenee ja läsnäolo lisääntyy. Kiireen hellittäessä luovuus herää ja näemme elämän tarjoamat mahdollisuudet uusin silmin. Kaaoksella on kesyttäjänsä: se olet sinä, yhdessä tämän valmennuksen kanssa.

Oletko kerta toisensa jälkeen tilanteessa, jossa:
  • huomaat päivien kuluvan nopeasti, mutta koet, ettet ehdi tekemään sinulle tärkeitä asioita
  • koet päivien ja viikkojen täyttyvän velvollisuuksista: asioista jotka pitää hoitaa, mutta joista et koe nauttivasi
  • ajelehtivasi asiasta ja tehtävästä toiseen saamatta oikein mitään aikaiseksi
  • sinulle tärkeät asiat siirtyvät aina kauemmaksi ja toteutat niiden sijaan muiden, äänekkäimmin vaativien, asioita
  • murehdit tekemättömiä töitä
  • koet olevasi uupunut työkuorman alle
  • odotat viikonloppuja ja lomia, koska arjen kantaminen tuntuu turhan raskaalta
  • koet olevasi kiireinen, mutta samaan aikaan sinua ärsyttää tehottomuutesi.
Mitä opit valmennuksessa

Tunnistamaan oman ajankäyttösi mustan aukon. Opit tunnistamaan omat aikavarkaasi ja keinot niiden taklaamiseen yksi kerrallaan. Tiedät, mitä pieniä muutoksia omiin ruutineihisi ja toimintamalleihisi pitää tehdä, jotta saat huomattavasti enemmän asioita aikaan.

Asettamaan tavoitteen. Ilman suuntaa, et voi löytää perille. Olet tietoisempi siitä, mitä haluat elämältäsi ja mihin suuntaan olet matkalla. Opit, miten tavoite kannattaa asettaa ja miten parhaiten etenet sitä kohti.

Tuntemaan oman roolisi kiireen luomisessa ja löytämään keinot sen muuttamiseen. Ymmärrät, että kiire on usein itse luotua. Kun opit muuttamaan omia ajatusmallejasi, tuloksena on rauhallisempi ja mielekkäämpi arki. Opit myös ymmärtämään, että kiireellä ja tehokkuudella ei ole mitään tekemistä keskenään. Jatkuvan kiireen sijaan opit ottamaan oman elämäsi rytmistä kiinni ja nauttimaan hetkestä.

Tunnistamaan, mihin sinun tulee keskittyä. Intuitiosi vahvistuu. Tunnistat asiat, jotka vievät sinua parhaiten kohti tavoitettasi. Opit asettamaan rajat ja lopettamaan turhan rönsyilyn. Ohjaudut sisältä käsin etkä ole enää muiden vietävissä.

Käyttämään tehokkaimpia ajanhallinnan työkaluja. Saat vähemmällä työllä enemmän aikaan. Opit uusimmat ja tehokkaimmat ajanhallinnan työkalut, joiden avulla saat tehtyä tehokkaasti töitä. Pystyt lisäämään sinulle tärkeiden asioiden osuutta elämässäsi.

Vähentämään mielesi levottomuutta ja parantamaan keskittymiskykyäsi. Opit rauhoittamaan levottoman mielesi, jotta kykenet keskittymään yhteen asiaan kerrallaan ja viemään asioita maaliin asti. Kykenet johtamaan sisäisiä ja ulkoisia keskeytyksiä ja antamaan mielellesi työskentelyrauhan.

Valmennuksen avulla muutat käsityksesi ajankäytöstäsi. Sinulle tärkeät asiat kirkastuvat, ja huomaat konkreettisesti paikat, joissa voit tehostaa toimintaasi tai jopa luopua joistain aikaasi syövistä toimista kokonaan. Käytännönläheiset ajanhallinnan työkalut integroidaan osaksi päivittäistä tekemistäsi, ja tästä palkintona saat rauhallisemman ja mielekkäämmän arjen. Kaaoksella on kesyttäjänsä, ja se olet sinä. Pieni panostus, suuri vaikutus. Tervetuloa tekemään kaapin täydeltä oivalluksia!

Miten valmennus käytännössä toimii

Yksi valmennuskerta riittää noin yhden osa-alueen läpikäymiseen. Oman itsensä kehittäminen on aina yksilöllinen prosessi ja se vie aikaa. Parhaaseen tulokseen pääsee tekemällä itsensä kanssa johdonmukaisesti töitä pitkällä aikavälillä.

Yksi valmennuskerta kestää 75 minuuttia, ja se pidetään sovittuna ajankohtana Hyvinvoimalan valmennushuoneessa (Merimiehenkatu 21, Helsinki). Myös Skype-valmennus on mahdollinen.

Ostaessasi tämän valmennuksen verkkokaupasta saat tilausvahvistuksen ja valmentajasi ottaa sinuun yhteyttä ajan varaamiseksi.

Osta valmennus nyt suoraan verkkokaupasta

97,00  sis. ALVLisää ostoskoriin

Tai voit laittaa valmentajalle viestiä, niin sovimme valmennuksen ajankohdan ja voit maksaa sen valmennuksen yhteydessä pankkikortilla.
Valmentajan esittely
merja_kasvot2

Merja Takamäki  on valmentaja, business controller ja kirjailija, joka inspiroi ihmisiä itsensä kehittämiseen. Hän käyttää yksinkertaisia, mutta voimakkaita tekniikoita, jotka mahdollistavat oivallukset menestyvän yrityksen luomiseksi. Hän on erikoistunut itsensä johtamiseen ja ajanhallintaan.  Luomaan tilaa eteenpäin vieville ajatuksille. Hänessä on sisäistä paloa ja selkeyttä, joka auttaa ihmisiä näkemään oman potentiaalinsa.

Ennen valmentajan uraa, hän teki Business Controllerin töitä viidentoista vuoden ajan isojen kansainvälisten yritysten näköalapaikoilla, ylimmän johdon ja avainhenkilöiden sparraajana. Työhistoria kertoo vahvaa tarinaa kyvystä asettaa tavoitteita ja löytää keinot niihin pääsemiseksi. Ratkaisukeskeisyys ja loistava organisointikyky yhdistettynä ilmiömäiseen herkkyyteen nähdä asioita pintaa syvemmältä luovat mahtavat puitteet mahdollistaa unelmien toteutuminen myös

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Ajan ystäväksi -yksilövalmennus”