Energisoidu työstäsi

870,00  sis. ALV

tuotetunnus (SKU) YRV2

Kuvaus

Halutaanko teidän yrityksessänne…

  • synnyttää työyhteisöön luovaa energiaa työntekijöiden läsnäoloa lisäämällä?
  • ymmärtää uupumisen syitä yksilötasolla ja tarjota apua riittävän ajoissa?
  • motivaation lähtevän työntekijöistä itsestään, jolloin he sitoutuvat 100 %:sesti työhönsä?
  • tehdä oikeita asioita sen sijaan, että yritetään tehdä asioita oikein?
  • luoda tilaa kestävälle kehitykselle ja muutokselle, poistamalla toimimattomia toimintatapoja?
  • kehittää aitoa vuorovaikutusta ja kohtaamista henkilöstön keskuudessa, joka välittyy vahvasti myös asiakkaille?
  • kannustaa työntekijöitä tulemaan innolla töihin mutta elävän täyttä elämää myös töiden ulkopuolella?

Energisoidu työstäsi – workshopissa tutustumme keinoihin, joiden avulla itseään ja työtään voi johtaa siten, että puhtia riittää paitsi töihin myös muuhun elämään. Valmennus on käytännönläheistä ja oivalluksia tuottavaa, mutta myös hauskaa ja yhteishenkeä kohottavaa. Tämä on uuden ajan valmennus, jonka tekniikat ymmärtämällä ja ne integroimalla omaan yrityskulttuuriin, voitte päästä huimia harppauksia eteenpäin.

Nämä asiat tulette oppimaan valmennuksessa

Olemaan läsnä tässä hetkessä. Opettelemme rauhoittamaan mielen metelöinnin ja pääsemään helpommin käsiksi nykyhetkeen. Opettelemme olemaan tietoisia ja tarkkaavaisia siitä, mitä juuri nyt tapahtuu sekä sisällämme että ulkopuolellamme. Läsnäolo ja tehokkuus kulkevat käsi kädessä ja sitä kautta tuottavuus kasvaa.

Tunnistamaan omat energiasyöpöt. Mikä vie meiltä kaikkein eniten energiaa töissä? Mikä aiheuttaa eniten stressiä?  Valmennuksessa opettelemme tunnistamaan yksilöllisiä energiavarkaitaja harjoittelemme vapautumaan niistä. Vapautunut energia ja aika on mahdollista käyttää innovatiivisiin uusiin asioihin, jotka vievät eteenpäin.

Lopettamaan murehtimisen. Emme enää sido omaa kapasiteettiamme kontrolliin ja murehtimiseen, vaan ohjaamme kehomme ja mielemme luottamuksen tilaan ja annamme tilaa rohkeudelle ja luovuudelle. Opettelemme teettämään alihankintatöitä omalla alitajunnalla ja hämmästelemme miten helppoa asioiden eteenpäinvieminen voikaan olla.

Lisäämään ratkaisukeskeisyyttä. Opimme ymmärtämään asioita monista eri näkökulmista. Kyseenalaistamme tuttuja ja turvallisia kaavoja ja näemme oman osallisuutemme tapahtumien synnyssä ja kulussa. Joustavuutemme ja henkinen sopeutumiskykymme kasvaa. Siirrymme puolustusmoodista ja selittelyistä tietoisesti valittuun tapaan toimia.

Kohtaamaan ihmisiä. Aito kohtaaminen kollegoiden, pomon tai asiakkaiden kanssa energisoi. Aito uteliaisuus sitä kohtaan, kuka toinen on sekä halu kuunnella ja ymmärtää toista luovat edellytykset menestykseen. Käsittelemme viestinnän tasoja ja viestintätaitojen kehittämistä itsessämme.

Valmennus toteutetaan kolmen tunnin workshoppina yrityksenne tiloissa sovittuna ajankohtana. Ryhmän koko max. 40 henkilöä. Osallistujat saavat valmennuksessa käytettävät työkalut ja harjoitukset itselleen ja voivat hyödyntää niitä omatoimisesti jälkikäteen.

Miksi sinun kannattaisi kuunnella minua tässä asiassa?

Merja Takamäki, työhyvinvointivalmentaja, kirjailija ja business controller

merja_kasvot

Merja Takamäki on valmentaja, business controller ja kirjailija, joka inspiroi ihmisiä itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen. Hän käyttää yksinkertaisia, mutta voimakkaita tekniikoita, jotka mahdollistavat oivallukset mielekkään työelämän luomiseksi. Hän on erikoistunut mielenhallintaan.  Luomaan tilaa eteenpäin vieville ajatuksille. Hänessä on sisäistä paloa ja selkeyttä, joka auttaa ihmisiä näkemään oman potentiaalinsa.

Ennen valmentajan uraa, hän teki Business Controllerin töitä viidentoista vuoden ajan isojen kansainvälisten yritysten näköalapaikoilla, ylimmän johdon ja avainhenkilöiden sparraajana. Työhistoria kertoo vahvaa tarinaa kyvystä asettaa tavoitteita ja löytää keinot niihin pääsemiseksi. Ratkaisukeskeisyys ja loistava organisointikyky yhdistettynä ilmiömäiseen herkkyyteen nähdä asioita pintaa syvemmältä luovat mahtavat puitteet mahdollistaa unelmien toteutuminen myös asiakkailla.

Osta koulutus nyt suoraan verkkokaupasta

870,00  sis. ALVLisää ostoskoriin

Tai laita viestiä valmentajalle:
Valmennuksen pituutta on myös mahdollista muuttaa teille sopivaksi, aina tunnin kurssista koko päivän mittaiseen workshoppiin. Se voidaan pitää isoillekin ryhmille tai muutaman hengen tiimille. Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöimme juuri teille parhaiten sopiva mallin.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Energisoidu työstäsi”

Saatat myös pitää...