Kuka minä olen? -yksilövalmennus

97,00  sis. ALV

Valmennus tarjoaa sinulle tilaisuuden pysähtyä itsesi äärelle, tehdä uudenlaista tuttavuutta itsesi kanssa, antautua seikkailulle ja löytää kosketus todelliseen minuuteesi.

tuotetunnus (SKU) YKV1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Haluatko löytää todellisen minäsi…

  • Tuleeko sinun toimittua sen mukaan mitä puoliso, vanhemmat, ystävät, työyhteisö tai yhteiskunta sinulta odottavat?
  • Oletko joskus päässyt tavoitteeseesi ja tuntenut olosi sen jälkeen tyhjäksi?
  • Tunnetko elämäsi olevan täynnä velvotteita?
  • Ajatteletko, että tälläistä tämä elämä nyt vaan on ja paras tyytyä siihen?
  • Koetko, että sinussa olisi niin paljon potentiaalia, mutta et saa jostain syystä kaivettua sitä esiin?
  • Tuleeko sinun pohdittua mikä elämäsi tarkoitus on tai onko sinulla jokin elämäntehtävä?

Monesti arki vie mennessään ja unohdamme itsemme. Välillä tekee hyvää pysähtyä itsensä äärellä ja pohtia mitä oikeasti elämässään haluaa. Kaikki lähtee siitä, että oppii tuntemaan itsensä riittävän hyvin. Valmennus mahdollistaa sinua löytämään oman intohimosi ja ymmärtämään mitä mielekäs elämä sinun kohdallasi tarkoittaa.

Elämä on aivan liian lyhyt ja kallisarvoinen tuhlattavaksi siihen, että elää toisten kautta ja tukahduttaa omat unelmansa. Valmennus opettaa unelmoimaan. Unelmointi itsessään saa jo fiiliksen kohoamaan, mutta mikä parasta, se mahdollistaa elämämme muuttumisen siihen suuntaan.

Mitä tulet oppimaan valmennuksessa

Tuntemaan itsesi paremmin. Opit tuntemaan kuka sinä olet? Millaisia ominaisuuksia sinulla on ja mitä toivot elämältäsi. Missä asioissa sinä loistat ja mitkä asiat saavat sinut innostumaan.

Tietämään mitä haluat. Kykysi tietää, mitä oikeasti haluat elämältäsi, kehittyy. Opit näkemään, millaisista palasista mielekäs elämäsi koostuu ja mitkä palaset eivät kuulu siihen mukaan. Kun tiedät mitä elämältäsi haluat, osaat kulkea oikeaan suuntaan.

Etenemään elämässäsi. Kun kohdistat ajatuksiasi unelmiisi ja niihin asioihin jotka ovat elämässäsi hyvin, ne alkavat vahvistumaan elämässäsi. Kiitollisuus kasvaa ja vauhdittaa matkaasi.

Olemaan positiivisempi. Et enää sido omaa kapasiteettiasi heikkouksiisi, vaan opit suuntamaan ne omiin vahvuuksi ja kykyisi joilla voit palvella maailmaa.

Unelmoimaan rohkeasti. Nyt ei aseteta rajoja, vaan annetaan palaa. Unelmointi on kykyä kuvitella, millaista elämä on parhaimmillaan. Unelmointi vapauttaa järjen vankilasta ja antaa energiaa.

Lisäämään leikkiä elämääsi. Leikkisä itsensä tutkiminen lisääntyy. Se kasvattaa rohkeutta lähteä toteuttamaan sinun unelmiasi ja tehdä sellaisia asioista, joita et ole ennen uskaltanut tehdä.

Yksi valmennuskerta riittää suunnilleen yhden osa-alueen läpikäymiseen. Oman itsensä kehittäminen on aina yksilöllinen prosessi ja se vie aikaa. Parhaaseen tulokseen pääsee kun tekee töitä itsensä kanssa johdonmukaisesti pidemmällä aikavälillä.

Muistatko millainen olit ennen kuin muut kertoivat millainen sinun tulisi olla?

Yksi valmennuskerta kestää 75 minuuttia ja se pidetään Hyvinvoimalan valmennushuoneessa (Merimiehenkatu 21, Helsinki) sovittuna ajankohtana. Myös Skype-valmennus on mahdollinen.

Ostaessasi tämän valmennuspaketin verkkokaupasta, saat tilausvahvistuksen ja valmentajasi ottaa sinuun yhteyttä ajan varaamiseksi.

Osta valmennus nyt!

97,00  sis. ALVLisää ostoskoriin

Tai voit laittaa valmentajalle viestiä, niin sovimme valmennuksen ajankohdan ja voit maksaa sen valmennuksen yhteydessä pankkikortilla.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Kuka minä olen? -yksilövalmennus”