Sparraus 5×75 min

485,00  sis. ALV

Sokeudumme usein omalle toiminnallemme ja kykymme fokusoida oikeisiin asioihin hämärtyy. Sparrauksen avulla saat kirkastettua sen, mihin asioihin sinun tulee keskittyä ja pääset nopeammin kohti tavoitteitasi.

tuotetunnus (SKU) YKV6 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Hakeeko yrityksesi uusia suuntia? Haluatko johtajana tai yrittäjänä jäsentää ajatuksiasi ja sitä kautta nopeuttaa matkaasi menestyksen tiellä? Mikä on sinulle parhaiten toimiva tapa hankkia uusia asiakkaita? Miten asetat tavoitteet niin, että niistä tulee itseään ruokkiva malli? Miten hoidat markkinoinnin tehokkaimmin?

Sparraaja on yrittäjän rinnalla kuuntelemassa, kyseenalaistamassa ja esittämässä kysymyksiä. Sparraaja näkee asiat ulkopuolelta ja osaa tuoda esille uusia näkökulmia ja ideoita. Tarvittaessa hyödynnämme valmennustekniikoita sekä tunnistamme kehää pyörivät ajatuksesi ja opetamme niille haluamasi uuden suunnan. Keskitymme niihin teemoihin, jotka vievät juuri sinua parhaiten eteenpäin.

Sparrauksen avulla myös itsensä johtamisen taidot lisääntyvät. Osaat ennakoida tapahtumia, ja jatkuvat tulipalon sammuttamiset loppuvat. Tulet kiinnittämään entistä enemmän huomiotasi onnistumisiin, ja näin ne myös vahvistuvat elämässäsi. Sparraus on ratkaisukeskeistä, ja se tarjoaa sinulle oivalluksia sekä itsestäsi että liiketoiminnasta ja näkyy sitä kautta myös nopeasti yrityksesi tuloksessa.

Tämä sparraus on suunnattu yritysten johdolle sekä yrittäjille. Tapaaminen kestää kerralla 75 minuuttia, ja se pidetään joko yrityksen tiloissa tai Hyvinvoimalan valmennushuoneessa, Punavuoressa Helsingissä. Myös skypen kautta sparraus on mahdollinen. Kun ostat tämän tuotteen verkkokaupasta, saat tilausvahvistuksen, ja valmentajasi ottaa sinuun yhteyttä ajan varaamiseksi. Voit myös laittaa viestiä alempana olevan viestikentän kautta, jolloin sovimme sparrauksen ja laskutuksen erikseen.

Jakamalla ajatuksesi hedelmäsi kypsyvät. Aloita matkasi menestyjäksi jo tänään.

485,00  sis. ALVLisää ostoskoriin

Sparraaja Merja Takamäki

Merja Takamäki  on valmentaja ja luennoitsija, joka inspiroi ihmisiä itsensä ja yrityksensä kehittämiseen. Hän käyttää yksinkertaisia mutta voimakkaita tekniikoita, jotka mahdollistavat oivallukset mielekkään elämän luomiseksi. Hän on erikoistunut itsensä johtamiseen ja ajanhallintaan sekä luomaan tilaa eteenpäin vieville ajatuksille. Hänessä on sisäistä paloa ja selkeyttä, joka auttaa ihmisiä näkemään oman potentiaalinsa.

Ennen valmentajan uraa, Merja teki Business Controllerin töitä viidentoista vuoden ajan isojen kansainvälisten yritysten näköalapaikoilla, ylimmän johdon ja avainhenkilöiden sparraajana. Työhistoria kertoo vahvaa tarinaa kyvystä asettaa tavoitteita ja löytää keinot niihin pääsemiseksi. Ratkaisukeskeisyys ja loistava organisointikyky yhdistettynä ilmiömäiseen herkkyyteen nähdä asioita pintaa syvemmältä luovat mahtavat puitteet mahdollistaa unelmien toteutuminen myös asiakkaille.

Valmentajan ja kirjailijan töiden lisäksi hän on kolmen lapsen äiti, vapaaehtoistöissä saattohoidon parissa, luonnon ihmeiden hämmästelijä, intohimoinen liikkuja ja maailmanparantaja, joka haluaa istuttaa siemeniä paremman huomisen puolesta.

Voit myös ilmoittautua sparraukseen oheisen viestikentän kautta, jolloin laskutus sovitaan erikseen. Tai kysyä lisätietoja asiasta.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Sparraus 5×75 min”