Valmennuskävely

64,00  sis. ALV

Mieli kerralla kevyemmäksi. Tunnin kävelylenkin aikana valmennamme mielen taikinasta teräkseksi ja nautimme samalla rapean raikasta ulkoilmaa. Kun keho on liikkeessä, mieli tasaantuu helpommin ja läsnäolo lisääntyy itsestään. Tätä hyödynnämme henkilökohtaisessa valmennuksessa saaden ajatuksillesi uuden eteenpäin vievän suunnan.

tuotetunnus (SKU) YKV4 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Junnaavasta muuttuvaksi, se on tämän valmennuksen teema. Valmennuksessa tunnistamme kehää pyörivät ajatuksesi ja näytämme niille haluamasi uuden suunnan.

Valmennuskävely on hyvänmielen ratkaisukeskeinen valmennus, joka tarjoaa sinulle oivalluksia itsestäsi ja elämästä. Käytämme kysymystekniikoita ja muita valmennuksen työkaluja luonnon läheisyyttä hyödyntäen. Sää tuo mukavan lisämausteen, jota voi hyödyntää monella eri tapaa. Valmennus onnistuu säällä kuin säällä. Myös peruskestävyystasoinen juoksulenkki on mahdollinen vaihtoehto. Lähtöpaikka on  Lapinlahden sairaala, josta suunnataan kauniisiin Hietaniemen merenrantamaisemiin. Myös muut reittivalinnat ovat mahdollisia sovittaessa.

Ostaessasi tämän valmennuksen verkkokaupasta, saat tilausvahvistuksen ja valmentajasi ottaa sinuun yhteyttä ajan varaamiseksi.

Askelsarja ymmärrykseen, inspiraatiota kehon ja mielen parhaaksi.

Ylös, ulos ja valmennukseen!

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Valmennuskävely”