Irtipäästäminen yksilövalmennus

97,00  sis. ALV

Valmennus tarjoaa sinulle vinkkejä ja työkaluja, joiden avulla voit päästää irti asioista, jotka eivät enää toimi eduksesi ja estävät sinua suuntaamasta johonkin uuteen.

tuotetunnus (SKU) YKV3 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Irtipäästäminen tarkoittaa luopumista sellaisista ajatusmalleista ja toimintatavoista, jotka eivät enää palvele meitä, tee meistä onnellisia tai kuljeta meitä kohti oman näköistä elämäämme. Se on menneisyyden hyväksymistä ja sen tarjoamien oppiläksyjen valjastamista käyttöömme. Se on liiallisen kontrollin ja odotusten muuttamista luottamukseksi tulevaisuutta kohtaan. Se on hetkessä elämistä, päästämistä irti kaikesta turhasta ja keskittymistä olennaiseen.

Tämä valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat…

  • irrottautua menneestä
  • luoda tilaa uudelle ja kulkea kohti unelmiasi
  • kulkea eteenpäin ja saada muutosta elämääsi
  • lisää itsevarmuutta ja rohkeutta
  • kehittää itseäsi
  • oppia ymmärtämään syy-yhteyksiä ajatustesi, tunteidesi ja toimintasi välillä.
  • lisätä ratkaisukeskeisyyttä
  • lopettaa murehtimisen
  • opetella olemaan läsnä tässä hetkessä ja elämään täyttä elämää.

Kun haluat elämässäsi tapahtuvan muutoksen, olipa kyse pienestä tai isosta muutoksesta, se vaatii sitä, että kasvat uudeksi ihmiseksi. Tämä tapahtuu irrottautumalla vanhoista ajattelu- ja toimintamalleista ja vapautumisella menneisyyden kahleista. Valitettavasti useimmat tapamme ovat niin syvään juurtuneita, ettemme lopulta koskaan muuta ajattelutapaamme tai käyttäytymistämme. Toistamme totuttua tapaa reagoida asioihin puolisolle ja lapsille, kollegoille, asiakkaille, ystäville ja koko maailmalle. Jos et kuitenkaan pidä tuloksista, joita elämässäsi saat, voit valmennuksen avulla opetella päästämään irti totutuista tavoistasi.

Valmennuksen avulla saat selvitettyä elämäsi jumikohdat. Käyttämämme työkalut ja harjoitukset (ajatusmallit, tekniikat, ohjeet, ideat ja vinkit) ovat monelle elämää muuttavia tai tuovat vähintäänkin helpotusta pieniin asioihin.

Valmennus tarjoaa ison määrän konkreettisia ja yksinkertaisia avaimia onnelliseen elämään.

Tee valmennukseen osallistumisesta yksi tämän vuoden merkittävimmistä asioista ja kerää parhaat konkreettiset vinkit oman elämäsi muutokseen!

Mitä tulet oppimaan valmennuksessa

Valmennuksessa käytävien harjoitusten avulla opit riisumaan pois kaiken turhan ja jättämään kaiken oleellisen paikoilleen. Se on sekä matka itseesi että vahva eheytymiskokemus, joka herättää sinut pohtimaan omaa totuuttasi. Voit päästää irti kulisseista, joissa et enää halua näytellä elämääsi. Voit luopua naamioista ja rooleista, joissa et viihdy ja joihin et halua mukautua. Valmennus ohjaa sinua avaamaan elämässäsi uuden oven sekä luomaan tilaa kaipaamillesi muutoksille.

Tuntemaan itsesi paremmin. Kykysi tietää, mitä oikeasti haluat elämältäsi, kehittyy. Opit näkemään, millaisista palasista mielekäs elämäsi koostuu ja mitkä palaset eivät kuulu siihen mukaan. Ymmärrät mistä sinun tulee päästää irti, jotta pystyt toteuttamaan haluamiasi asioita ja unelmia.

Kehittämään tunnetyöskentelytaitojasi. Opit tunnistamaan tunteitasi ja ystävystyt kehosi kanssa. Sisäisen viisautesi ääni kasvaa, kun kehon ja mielen yhteys vahvistuu. Koet tulevasi nähdyksi, ja armollisuus itseäsi kohtaan kasvaa.

Irrottautumaan menneestä. Menneisyyden voima on käytettävissäsi, kun olet sopusoinnussa menneisyytesi kanssa. Pystyt leikkaamaan näkymättömän siteen menneeseen ja vapautat energiasi käytettäväksi tässä hetkessä.

Lopettamaan murehtimisen. Et enää sido omaa kapasiteettiasi kontrolliin ja murehtimiseen, vaan voit sekä mielen että kehon osalta levätä luottamuksen tilassa ja tuntea vahvaa energisoitumista ja vapauden tunnetta.

Lisäämään ratkaisukeskeisyyttä. Opit ymmärtämään asioita monista eri näkökulmista. Kyseenalaistat tuttuja ja turvallisia kaavoja ja näet oman osallisuutesi tapahtumien synnyssä. Joustavuutesi ja henkinen sopeutumiskykysi kasvaa.

Olemaan läsnä tässä hetkessä. Osaat rauhoittaa mielen metelöinnin ja pääset helpommin käsiksi nykyhetkeen. Opit olemaan tietoinen ja tarkkaavainen siitä, mitä juuri nyt tapahtuu sekä sisälläsi että ulkopuolellasi.

Yksi valmennuskerta riittää suunnilleen yhden osa-alueen läpikäymiseen. Oman itsensä kehittäminen on aina yksilöllinen prosessi ja se vie aikaa. Parhaaseen tulokseen pääsee kun tekee töitä itsensä kanssa johdonmukaisesti pidemmällä aikavälillä.

Vapauta energiasi ja suuntaa syksyä kohti energiaa pursuten…vihdoinkin vapaana menneisyyden painolastista!

Yksi valmennuskerta kestää 75 minuuttia ja se pidetään Hyvinvoimalan valmennushuoneessa (Merimiehenkatu 21, Helsinki) sovittuna ajankohtana. Myös Skype-valmennus on mahdollinen.

Ostaessasi tämän valmennuspaketin verkkokaupasta, saat tilausvahvistuksen ja valmentajasi ottaa sinuun yhteyttä ajan varaamiseksi.

Osta valmennus nyt!

97,00  sis. ALVLisää ostoskoriin

Tai voit laittaa valmentajalle viestiä, niin sovimme valmennuksen ajankohdan ja voit maksaa sen valmennuksen yhteydessä pankkikortilla.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Be the first to review “Irtipäästäminen yksilövalmennus”