merja_kasvot2

Merja Takamäki

Kaikki askeleeni ovat tälle polulle johtaneet.

Jokainen meistä omaa valtavan määrän potentiaalia, usein suoraan silmiemme edessä, ilman, että näemme sitä. Tämän potentiaalin haluan löytää kanssasi.

Filosofiani

Hyvä elämä on jokaisen oikeus. Jokaisen kohtaamisen tulisi olla aitoa, myötätunnosta lähtöisin olevaa uteliasta vuorovaikutusta. Sisältä ohjautuva ihminen on luonnostaan avoin, joka näkyy henkilökohtaisena kasvuna. Muuttamalla ajatuksesi muutat elämäsi.

Intohimoni

Läsnäolo, perhe, pitkät yöunet, sadepisaroiden koristama hämähäkinseitti, vastaantulevien ihmisten kasvot, vanhan lehmuksen väriloisto, kisailu koirien kanssa mutaisella metsäpolulla, nuotioilta ystävien kanssa, oivallusten mahdollistaminen ja henkilökohtainen kasvu.

Olen tehnyt Business Controllerin töitä viidentoista vuoden ajan isojen kansainvälisten yritysten näköalapaikoilla, ylimmän johdon ja avainhenkilöiden kanssa. Työhistoriani kertoo vahvaa tarinaa ratkaisukeskeisyydestäni, analyyttisyydestäni ja loistavasta organisointikyvystäni.

Se on kuitenkin vain toinen puoli minua. Yhtälailla minusta löytyy herkkä ja luova ihmettelijä, joka tekee vapaaehtoistöitä saattohoidon parissa ja haluaa katsoa maailmaa uusin silmin yhdessä ystäviensä kanssa – arjen kantaja, joka istuttaa siemeniä paremman huomisen puolesta. Saatan olla myös mainettani hullumpi, huiman mielikuvituksen omaava menninkäinen, jonka rakkaus luontoa kohtaan saa kyyneleet välillä käymään kylässä.

Yhtäkaikki, Valmentamon koulutuksella ja omilla elämänopeillani haluan maalata elämän siveltimellä värikästä, onnellista elämää. Antaen maalin välillä value ja katsoen, mitä se synnyttää tässä hetkessä. Pieniä ja suuria asioita, jotka täyttävät minut aidolla lämmöllä ja elämänhalulla. Kun arkipäivät muuttuvat päiviksi, jotka muuttavat kaiken ja tuovat uutta kipinää ja potkua elämään, tiedän, sellaista omakohtaista ilosanomaa haluan tuoda kaikkien kanssakulkijoideni ihmeteltäväksi ja saavutettavaksi. Ylitetään itsemme yhdessä!

Jos sanomani pitäisi kiteyttää yhteen lauseeseen, se olisi: “tartu siihen perhanan hetkeen!”

Tervetuloa Polunvalaisijan heimoon!

Ihailen Merjassa olevaa ”paloa” tehdä asioita ja saada niitä eteenpäin.

Merjassa parasta on kyky heittäytyä. Halu etsiä ja löytää. Uskallus sukeltaa ja oppia itsestään, maailmasta ja toisesta.

Ota yhteyttä!

Aloita oman polkusi valaiseminen nyt.