Nimi: Elisa Suoraniemi
Ikä:38
Ammatti:Hieroja
PerheParisuhteessa, kolme lasta
Kotikaupunki:Helsinki

Elisan valmennuskokemus

Olin Polunvalaisijan neljän kerran henkilökohtaisessa valmennuksessa. Tapasimme viikoittain yhden tunnin ajan ja käsittelimme yrittäjäksi ryhtymistä. Yhdellä kerralla aihe oli toiveestani hyvinkin konkreettinen. Silloin mietimme käytännöllisiä markkinointimahdollisuuksia. Muilla kerroilla keskityimme uskomuksiini, jotka liittyvät yrittäjyyteen, menestymiseen ja myymiseen sekä esimerkiksi toimeentuloon liittyviin pelkoihini.

Teimme yhdessä harjoituksia, jotka auttoivat palaamaan liikeideani ytimeen, saamaan kehollisen kokemuksen siihen, mitä haluan tehdä ja saavuttaa ja mikä on minulle tärkeintä. Lisäksi sain hyviä harjoituksia, joita voin jatkuvasti tehdä itsekseni kotona.

Merja osaa johdattaa minut harjoituksilla syvälliseen läsnäoloon ja itsetuntemukseen. Hän luo tapaamisille turvallisen ilmapiirin, jossa uskaltaudun katsomaan sisäänpäin. Merjalla on tapaamisille aina valmis suunnitelma, jonka hän kuitenkin tarvittaessa osaa heittää sivuun intuition tai minun toivetteni johdattamalta polulta. Merja on hyvin tarkkanäköinen, ja juuri siksi hän niin hyvin osaa auttaa minua näkemään itseäni ja polkuani uudessa valossa. Valmennuksesta oli minulle odottamattoman paljon hyötyä ja iloa.

Oheisen linkin kautta pääset tutustumaan Elisaan ja hänen työhönsä lähemmin. Suosittelen kokeilmaan hierontaa ja tulet tuntemaan pehmeyden omassa kehossasi.