Nimi: Satu Heikinheimo
Yritys:Helsinki Design Company Oy
Ammatti:Toimitusjohtaja

Tapasin Merjan ensimmäistä kertaa vuonna 2015 valmennuksen merkeissä. Päättelin äitiyslomaani ja tarvitsin valmennusta suunnitteilla olevan yritykseni kirkastamisen kanssa. Olen ideakone ja kaikki näkemäni mahdollisuudet saivat minut välillä hieman päästäni pyörälle. Tarvitsin apua fokuksen löytämiseksi. Ja sitä todella sain.

Merja on tykki. Hän on dynaaminen nainen, jossa yhdistyy talousnero sekä valmentaja. Hän ohjastaa, kuuntelee, kysyy oikeita kysymyksiä ja avaa näkökantoja.

Perustin oman yritykseni Helsinki Design Company Oy:n syksyllä 2016. Samaan aikaan kun starttasin yritystäni Merja haki motivoituneita yrittäjiä sparrausryhmäänsä. Ryhmään pääsy oli mulle kuin lottovoitto. Ryhmässämme on seitsemän huikeeta naisyrittäjää, joiden polkua minulla on ollut ilo seurata. Sparrausryhmä on valtavan upea tapa saada vertaistukea, näkemystä sekä kuulla miten muut tekevät asioita. Merja pitää pakan kasassa ja yhdistää valmentamisen työkaluja sessioissamme, jotta kukin osallistuja saa parhaimman hyödyn. On hienoa nähdä miten muut kokevat onnistumisia, se inspiroi minua valtavasti ja saan siitä voimaa omaan toimintaani.

Uskon, että jokainen yrittäjä tarvitsee tukea ja sparrausta omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Eikä ainoastaan niiden yritystavoitteiden mutta myös omien henkilökohtaisten tavoitteiden. Uskon niiden kulkevan käsi kädessä. Monet yrittäjät unohtavat elämän tasapainon keskittyessään vain töihin, vaikka usein työ-perhe-vapaa-aika-tasapaino onkin se tärkein osa menestyksekästä yrittäjyyttä.

Satu Heikinheimo, Toimitusjohtaja, Helsinki Design Company Oy

Sadun yritykseen voit tutustua  Helsinki Design Company Oyn sivuilla.

Tarkempia tietoja Sadun suosittelemasta valmennus- ja sparrausryhmästä löydät täältä: