Nimi: Sini Haverinen
Yritys:Visual Design Finland vdf Oy
Ammatti:Toimitusjohtaja

Sinin valmennuskokemus

Tapasin Merjan naisyrittäjien Facebook ryhmän kautta, jossa hän keräsi porukkaa alkavaan aloittavien yrittäjien sparrausryhmään. Olin toiminut yrittäjänä jo kymmenen vuotta, mutta sparrausryhmän sisältö oli juuri sitä mitä kaipasin liiketoiminnan kasvattamiseen, joten päätin hakea mukaan. Onneksi pääsin ryhmään, sillä se oli yksi parhaimpia asioita mitä kasvuvaiheen alkuun tarvitsin. Ryhmässä asetettiin liikevaihto tavoitteet puolen vuoden päähän sekä kuukausittain vaihtuva tavoite/ toimenpide joka auttoi viemään yrityksen asioita oikeasti eteenpäin.

Jossain vaiheessa koin jumittuvani paikoilleen. Tiesin mitä minun pitäisi tehdä myynnin edistämiseen (tiesin jopa olevani hyvä myyjä), mutta en vain saanut mitään aikaiseksi. Vanhat rajoitteet ja uskomukset omasta riittämättömyydestä sekä perfektionisti – suorittajan luonne eivät oikein tukeneet omaa tai yrityksen tavoitetta. Tässä kohtaa Pyysin Merjalta, että hän antaisi minulle myös yksilövalmennusta. Valmennuksen avulla päästin irti suorittamisesta ja opin, että seiskankin suoritus on parempi kuin se että jään odottaman niitä täyden kympin suorituksia. Tärkeämpää on, että vie asioita koko ajan eteenpäin pienin asekelin tai niin mikä tuntuu itselle hyvältä.

Suosittelen sekä sparrausryhmää, että yksilövalmennusta lämpimästi kaikille. Merja on lämminsydäminen, mutta yhtä aikaa jämäkkä. Hän pitää ohjat hyvin kurissa, jos ryhmä tai itse alat rönsyilemään, tai jäät kiinni selittämisestä etkä keskity olennaiseen. Merjan ansiosta, minun ja yritykseni laivalla on nyt kapteeni joka tietää mihin on menossa ja että pääsemme ihan minne vain haluamme kun teemme oikeita asioita sen eteen.

Sini Haverinen, Toimitusjohtaja, Visual Design Finland vdf Oy

Sinin tilasuunnitteluun voit tutustua  Visual Design Finland Oyn sivuilla.

Tarkempia tietoja Sinin suosittelemasta valmennus- ja sparrausryhmästä löydät täältä: